Op de boerderij | lifestyle fotografie

Wohoooo! Wij waren heerlijk een dagje naar de boerencamping waar mijn beste vriendinnetje samen met haar vriend een paar dagen in een caravan vertoefde. Nog nooit was ik op een boerencamping geweest. Of eigenlijk überhaupt op een camping.. Oeps. Eens moet de eerste keer zijn!

Nederlands weer is onvoorspelbaar

We reden uit noord-holland weg met enorme regen- en onweersbuien. Hoewel ik al via de app te horen kreeg dat het in zuid-holland alweer voorbij was, had ik ergens mijn twijfels. Gelukkig trok de lucht inderdaad over hoe dichter we bij Amsterdam in de buurt kwamen. Tegen de tijd dat we Zoeterwoude bereikte was de temperatuur alweer rond de 30 graden, volop zon én strak blauwe lucht. Tja, zo gaat dat dus in Nederland.

De koeien

Op de boerderij Rustdam in Zoeterwoude hebben ze aan de camping een stal met koeien staan. Deze is open en hier kun je gewoon in als bezoeker. Stiekem dacht ik eigenlijk dat Beau het dood eng zou vinden, maar het tegenovergestelde gebeurde. Ze werd helemaal enthousiast! Ondanks dat het hoofd van een koe drie keer zo groot was als haar eigen hoofdje.

Pannenkoekenboerderij

We sloten deze heerlijke dag af met een pannenkoek bij een pannenkoeken boerderij.

 

We sloten deze heerlijke dag af bij een Pannenkoeken boerderij.

“Proost!”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.