Funkybox, lief klein geluk fotografie,

Lief Klein Geluk Fotografie jaaroverzicht 2018

Lief Klein Geluk fotografie jaaroverzicht 2018

Heel cliché, maar ik wil hem jullie niet onthouden: een Lief Klein Geluk Fotografie jaaroverzicht 2018. Het jaar is weer voorbij gevlogen.

Een jaar waarin ik weer fulltime heb mogen fotograferen en ontwerpen. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen! Helaas kan (en mag) ik niet alle foto’s delen die ik heb gemaakt. Daarom neem ik jullie mee in een paar hoogtepunten van afgelopen jaar.

heel erg veel newbornshoots

Newbornshoots blijf ik zo bijzonder vinden om te doen. Ik heb over de honderd pasgeboren kindjes mogen fotograferen dit jaar. Voor volgend jaar staan er ook al heel veel op de planning! Zo tof!

Mirthe – liefsmirt.nl

In maart kreeg ik een mailtje van Mirthe, ze wilde graag een newbornshoot boeken. Ze woont niet zo ver bij mij vandaan en een week later stond ik bij haar op de stoep.

Ook voor Mirthe was haar zwangerschap een grote verassing, net als bij mij. Ook zij was haar hele zwangerschap ziek geweest (hyperemesis gravidarum). Die herkenning schept een band en spreken we elkaar nog steeds.

Op de rechter foto is gemaakt in november, toen mocht ik Mirthe nog een keer fotograferen met Sem 🙂

Ciaobella weekends Puglia Italie

In april vroeg Kim mij mee op persreis naar Puglia, Italië. ZO GAAF! Wat een onwijs mooie omgeving en plekken hebben we toen gezien. Ondanks het regenachtige weer.

 

Afgelopen jaar heb ik heel veel samengewerkt met Brenda. Super leuke opdrachten en ook nog eens gezellig!

Zo mocht ik onder andere mee naar het Zuiderzeemuseum.

En maakte ik kerst foto’s van Brenda en haar dochtertje Fem in de keuken.

A. Vogel x KellyCaresse, ALBOE.nl & Elise Joanne

Lief Klein Geluk fotografie, A Vogel, Kelly Caresse, Elise Joanne, ALBOE.nl, Kim Jacobs, Zakelijke fotografie, A vogel, enchacea

Voor een campagne van A. Vogel voor Enchinaforce fotografeerde ik Kim Jacobs van ALBOE.nl, Elise Joanne en Kelly Caresse.

ALBOE.nl event

Event fotografie, ALBOE event, lief klein geluk fotografie

Afgelopen jaar heb ik meerdere evenementen mogen fotograferen. Een van de tofste was toch wel het ALBOE event.

Brenda Kookt – De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender

Het grootste project van dit jaar was toch de scheurkalender. Het ontwerp, de illustraties en foto’s zijn allemaal door mij gemaakt.

We zijn er heel wat uur aan kwijt geweest, tot laat in de avond uren was ik de illustraties aan het maken. Maar wat was dit tof om te doen zeg!

Funkybox

Funkybox, lief klein geluk fotografie,

Voor Funkybox maakte ik product foto’s van de wipeboxen (billendoekdoosjes, echt een galgjewoord haha). Echt een aanrader deze box, ze zijn echt ontzettend handig!

Het liefst zou ik nog veel meer foto’s met jullie delen, maar dan ben ik nog even bezig. Het is dus echt een kleine greep uit alle opdrachten die ik heb mogen doen 🙂

Fijne jaarwisseling!

Liefs

Geen reactie's

Geef een reactie