jaaroverzicht

Mijn jaaroverzicht van 2017

2017 – het jaar waarin ik besloot om Lief Klein Geluk Fotografie te beginnen. En dat was een succes! Het is alweer de laatste dag van het jaar en jeetje tweeduizendzeventien wat was het mooi! Kijken jullie gezellig mee naar mijn jaaroverzicht? 🙂

Mijn jaaroverzicht van 2017

In juni besloot ik om fulltime als fotograaf aan het werk te gaan. Na mijn studie te hebben afgerond had ik eigenlijk niet zo de behoefte om zoveel bezig te zijn met fotografie. Na een jaar bloggen begon het toch weer te kriebelen om anderen te gaan fotograferen. Ik kreeg al vaak aanvragen voor shoots maar hield deze af.

In juli was het zover: Lief Klein Geluk Fotografie ontstond. Dat de opdrachten gelijk binnen kwamen had ik nooit durven dromen! Nu een aantal maanden later ben ik gewoon écht fulltime fotograaf! Vandaag laat ik een kleine greep zien uit de duizendende foto’s die ik heb gemaakt dit jaar.

Newbornsessies

Een pasgeboren kindje fotograferen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Zo gaaf dat je bij een gezin thuis mag komen. Tijdens het maken van de foto’s van een newbornshoot pakket fotografeer ik niet alleen het kindje, maar ook het gezin eromheen. Iets wat er bij hoort op de foto, al zeg ik het zelf.

jaaroverzicht, newbornshoot, newborn fotografie

ALBOE.nl – zakelijke fotografie

Ondertussen ben ik vaste fotograaf voor blogger, vlogger én vriendinnetje Kim van ALBOE.nl. We hebben al heel wat zakelijke foto’s geschoten samen!

jaaroverzicht, newbornshoot, newborn fotografie

Eerste verjaardag – reportage

Ook mocht ik de eerste verjaardag van Mila Sofia vastleggen, het dochtertje van Kim & Roy. Iets wat ik nog niet eerder had gedaan, maar echt heel leuk was! Zoals je kan zien aan de foto’s was het een gezellige dag.

jaaroverzicht, newbornshoot, newborn fotografie

Brenda Kookt! – bedrijf in beeld

Last but not least: de samenwerking met Brenda Kookt!. Want die foto’s zijn ook super gezellig om te maken.

jaaroverzicht, newbornshoot, newborn fotografie

Doelen

Een van de doelen voor het nieuwe jaar is om bruiloften te gaan fotograferen. Iets wat al best lang wil doen en komend jaar ga ik me daar ook op richten.

Verder staan er voor 2018 al heel veel leuke plannen en projecten op de planning! De eerste sessies zijn al geboekt 🙂

Zie ik jullie ook volgend jaar ook voor mijn lens? 

Psssst, ben je zwanger en wil je graag een zwangerschapsshoot en een newbornsessie boeken? Je krijgt nu een pakketkorting van 55 euro. Voor meer informatie kun je me een berichtje sturen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.