Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een fotosessie?

Dat is super makkelijk! Je kunt een fotosessie boeken via het contact formulier, een mailtje op juul@liefkleingeluk.nl of je kan me een berichtje via Facebook of instagram sturen. Natuurlijk kun je ook altijd een appje sturen!

 

Wat is je fotografie stijl?

Ik hou van spontane, ongedwongen en lichte foto’s. Een shoot begin ik meestal met een aantal geposeerde foto’s en daarna mag het knuffelen, lachen en rond rennen beginnen.

 

Wat zijn de reiskosten?

Binnen 20 km vanaf de postcode 1613 bereken ik geen reiskosten, daarbuiten € 0,35 per km. Voor shoots buiten Noord-Holland kun je me altijd een mail sturen. Ik ben op regelmatige basis te vinden door heel het land. Hierdoor zullen de reiskosten gereduceerd zijn of worden berekend vanaf de postcode waar ik een afspraak heb.

 

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Alle informatie over een cadeaubon kun je hier vinden. Voor een cadeaubon op maat kun je me een mailtje sturen.

 

Zijn er ook andere fotografie mogelijkheden?

Zeker! Ik snap dat het een investering is. Daarom bied ik allerlei mogelijkheden op maat. Je kan me gewoon een berichtje sturen met je idee.