Fotograaf kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO en basisschool

Kinderen zijn het leukste om te fotograferen! Dit doe ik altijd op een ongedwongen manier terwijl ze lekker aan het spelen zijn. Geen overdreven geposeerde foto’s of een volledige fotostudio met achtergronden en lampen. Niet eens een flitser. Als professioneel fotograaf kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO en basisschool loop ik gewoon lekker de kindjes. Ik maak spontane foto’s van het moment. Gewoon omdat dit de allermooiste foto’s zijn!

Vertrouwen

Natuurlijk laat ik de kindjes eerst even wennen aan mij en mijn camera. Want het is toch soms wel een beetje spannend iemand met zo’n grote zwarte doos voor je neus. Als het ijs een beetje gebroken is ga ik aan de slag. De meeste kinderen zullen niet eens door hebben dat ik ze op de foto zet.

Kopje koffie?

De locatie en sfeer vastleggen voor bijvoorbeeld de nieuwe website of social media? Misschien ook de pedagogisch medewerkers of de andere personeelsleden op de foto? En misschien hebben jullie zelf ideeën.

Alle informatie en opties bespreken we van tevoren. Ik kom graag langs voor een kopje koffie en om alles op een rij te zetten. Per mail kan natuurlijk ook, geen enkel probleem.