Bedrijf in beeld, zakelijke fotografie, Lief Klein Geluk, Fotografie noord-holland

Bedrijf in beeld – zakelijke fotografie

Als bedrijf is het belangrijk om te laten zien wie je bent. Een kijkje binnen het bedrijf wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Frisse en sprekende portret foto’s van de medewerkers of een impressie van het bedrijf zelf. Het kan allemaal.

Bedrijfs fotografie is een breed begrip. Dit kan interieurfotografie voor bijvoorbeeld hotels, restaurants en winkels zijn. Zakelijke portretfotografie, culinaire fotografie, foto’s voor de site, fotomateriaal voor brochures, reclamemateriaal en productfotografie.

Offerte op maat

Geen opdracht is het zelfde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier of hello@liefkleingeluk.nl

 

Fotograaf in Grootebroek, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarpsel, Hoorn, Zwaag, Medemblik, Noord-Holland en door heel Nederland.

 

 

 

BEKEND VAN:

Ik heb o.a. foto’s gemaakt voor: Brenda Kookt!, ALBOE.nl, LOVY luxe kindersieraden, Stationscafe Enkhuizen en Baker & Moore.

Interesse? Een offerte is altijd geheel vrijblijvend. Neem contact op via het contactformulier of via juul@liefkleingeluk.nl.