Kim Jacobs

“Juliette’s foto’s zeggen meer dan woorden. De zakelijke foto’s fungeren voor mij als visitekaartje en de foto’s die ze van ons gezin maakt zijn een vereeuwiging van mooie momenten. Juliette is duidelijk, relaxt en een van de meest talentvolle mensen die ik ken.”

ALBOE.nl

Rachelle Tissen-Dekker

“Wij hadden een New born lifestyle shoot gewonnen bij Juliette en zijn echt SUPER blij met de foto’s! Mede omdat we heerlijk ons zelf konden zijn, in ons eigen huis. Juliette is super relaxed en heerlijk om mee te werken! Als wij nog een shoot zouden willen, dan sturen we haar als eerste een berichtje!”

Brenda Hoff

“Juliette heeft hele mooie foto’s gemaakt welke ik gebruik voor mijn website, social media kanalen en de pers. De shoot was ongedwongen, waardoor het resultaat mooie spontane foto’s heeft opgeleverd.”

BrendaKookt.nl

Kim van Smeerdijk

“Zeer lief en attent, goede communicatie. lekker laid back. maakt je op je gemak. super fijne dag gehad.”

Elke de Jongh

“We hebben elkaar leren kennen via stichting Earlybirds. Juul heeft toen prachtige foto’s van onze Joshua gemaakt. Toen hij na 3 maanden naar huis mocht hebben we nog een newborn shoot gehad. Allebei met prachtige foto’s als resultaat.
We zijn er ontzettend blij mee!”